در حال بارگذاری ...
یکشنبه 9 دی 1403

بزرگترین دستگاه خراطی پیشرفته خاورمیانه در نیشابور با حضور معاونداستاندار و فرماندار ویژه نیشابور به بهره برداری رسید

بزرگترین دستگاه خراطی پیشرفته خاورمیانه در نیشابور با حضور معاونداستاندار و فرماندار ویژه نیشابور به بهره برداری رسید
همزمان با گرامیداشت روز کارآفرینی و مهارت  بزرگترین دستگاه خراطی پیشرفته خاورمیانه با حضور معاون استاندار و فرماندار نیشابور در دانشکده فنی پسران نیشابور به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده های فنی و کشاورزی نیشابور : ریاست دانشکده فنی و حرفه ای نیشابور در این مراسم گفت: این دستگاه قابلیت ابعاد ماشینکاری با قطر کارگیر ۱ متر و ۲۵ سانتی متر را دارد و در طول ۳ متر طراحی و ساخته شده است که نمونه مشابه آن در خاورمیانه وجود ندارد. محسن لطفی با اشاره به دیگر ویژگی های منحصر به فرد این دستگاه افزود: امکان سوراخ کاری دقیق، قابلیت داخل تراشی، تابلو فرمان متحرک، دارا بودن صفحه نمایشگر دور دیجیتال، صدای بسیار کم و قدرت بسیار زیاد از دیگر ویژگی های این دستگاه است که قابلیت ساخت انواع لوازم چوبی و تزئینی را دارا می شود.
وی با اشاره به اینکه هزینه ساخت این دستگاه تنها ۵۰۰ میلیون ریال است که  یک چهارم نمونه خارحی آن قیمت دارد. نسل اولیه این دستگاه با حمایت معاونت علمی پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای ساخته شد و در ادامه شش دستگاه به سفارش بخش خصوصی برای شهرهای تهران،اصفهان،شیراز،تبریز،سمنان و کرج    ساخته شد و اکنون این مدل  با سفارش بخش خصوصی طراحی و ساخته شده است ایشان ادامه داد: با توجه به اینکه این نیشابور دارای ظرفیت فراوانی درحوزه باغات و درخت است می توانیم مواد خام چوبی آن ها را تبدیل به محصول نهایی کنیم و ارزش افزوده آن ها را افزایش دهیم‌ و با آن اشتغال پایدار ایجاد کنیم.
ریاست دانشکده های فنی و کشاورزی  سیاست اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای تجاری سازی آموزش و پژوهش دانست وافزود: معاونت علمی‌ و فناوری رئیس جمهور و دانشگاه فنی و حرفه ای کمک خوبی به مرکز نوآوری  دانشکده فنی و حرفه ای نیشابور کردند ولی از کمک های استانداری خراسان رضوی بی بهره ایم‌ در حالی که درسایر استان ها استانداری ها کمک های خوبی داشته اند.
 
معاون استاندار و فرماندار نیشابور نیز در این مراسم‌گفت: اگر‌بتوانیم تمام علوم را کنار هم قرار دهیم، بهره وری که مد نظر مقام‌معظم رهبری است را پیاده کرده وافزایش ارزش افزوده خواهیم داشت.
علیرضا قامتی با اشاره به اهمیت ایجاد ارزش افزود از مواد اولیه خام افزود:
از دستگاهی که امروز رونمایی شد علاوه بر محصولات تزئینی می توانیم‌در حوزه های صنعتی و ساختمان سازی استفاده کنیم.
وی خاطر نشان کرد: شهید طهرانی مقدم از فن و دانشی که آموخته بود در جای درست به خوبی استفاده کرد چون در کارگاه علوم‌انسانی خوب تربیت شده بود و به جایگاه انسانی خود پی برده بود.
فرماندار نیشابور ادامه داد: در بازدیدهایی که از صنایع نیشابور داشتم در ذهن ندارم که بخواهیم محصولی را در هر حوزه ای از جمله صنایع دفاعی،هوایی، ماشین آلات و سخت ترین صنایع بسازیم ولی امکانات آن در شهرستان موجود نباشد و این که گفته اند نیشابور خودش یک کشور کوچک شده است به درستی بوده است.
وی بیان کرد: هر محصولی را می توانیم در نیشابور تولید کنیم مشروط به اینکه بتوانیم همدیگر را پیدا کنیم و دانشگاه در کنار صنعت این ارتباط رابرقرار کند و با اندیشمندان و نخبگان نیشابوری بتوانیم گفتمان مشترکی پیدا کنیم، همدیگر را باور و به یکدیگر اعتماد کنیم و اگر به این شکل پیش برویم هر آنچه مد نظر جوانان ما در حوزه ایده های متنوع باشد می توانیم آن را تبدیل به محصول کرده و در همین نیشابور تجاری سازی کنیم.